martes, 31 de mayo de 2016

O PAN DE MILLO e A PANADERÍA DE OLGA

A PASADA SEMANA FIXEMOS UNHA SAÍDA A PANDERÍA DE OLGA, PRETO DO COLE.
LEVABAMOS VARIOS DÍAS ESPERANDO, XA QUE DÍAS ANTES FÓRAMOS AO MUIÑO PARA MOER OS GRANS DE MILLO, QUE TIÑAMOS DEBULLADOS.



AO CHEGAR ESTABAN ESPERÁNDONOS: MARÍA, CARLOS e OLGA.
O PRIMEIRO QUE FIXEMOS FOI CONTEMPLAR COMO CARLOS MOÍA MILLO NUN MUIÑO ELÉCTRICO. DESPOIS O PENEIRABA E MOSTRABA A TEXTURA DA FARIÑA , ANTES E DESPOIS DE PENEIRADO.


A CONTINUACIÓN ENTRAMOS NO OBRADOR.
LAVÁMOLAS MANS, E COMEZAMOS A AMASAR.
DESPOIS FIXEMOS UN PEQUENO DESCANSO PARA MERENDAR, MENTRES A MASA LEVEDABA.
ENTRAMOS DE NOVO NO OBRADOR E DÉMOSLLE O ÚLTIMO TOQUE O NOSO BOLO DE PAN MILLO.
QUEDÁRONNOS CHULÍSIMOS!!!!!


E O MELLOR DE TODO É QUE TAMÉN NOS QUEDARON MOI RICOS!!!!

GRACIAS, MESTRES PANADEIROS:MARÍA , CARLOS E OLGA.



O PAN DE MILLO e A PANADERÍA DE OLGA

A PASADA SEMANA FIXEMOS UNHA SAÍDA A PANDERÍA DE OLGA, PRETO DO COLE.
LEVABAMOS VARIOS DÍAS ESPERANDO, XA QUE DÍAS ANTES FÓRAMOS AO MUIÑO PARA MOER OS GRANS DE MILLO, QUE TIÑAMOS DEBULLADOS.



AO CHEGAR ESTABAN ESPERÁNDONOS: MARÍA, CARLOS e OLGA.
O PRIMEIRO QUE FIXEMOS FOI CONTEMPLAR COMO CARLOS MOÍA MILLO NUN MUIÑO ELÉCTRICO. DESPOIS O PENEIRABA E MOSTRABA A TEXTURA DA FARIÑA , ANTES E DESPOIS DE PENEIRADO.